CVR 37705063    Telefon +45 66 18 09 85

Sammen gør vi forskellen

Bliv en del af Projekt Dåseringe

Jo flere frivillige og engageret vi er, des flere kan vi hjælpe og gøre en forskel hos.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

At opleve hospitalet og hvordan de arbejder

Jeg har flere gange været med ovre på hospitalet og set hvordan og hvor effektivt de arbejder – det er en fantastisk oplevelse at se den effektivitet de arbejder med og at se den glæde som de som får hjælp udstråler.

Jeg drømmer om engang at komme med ud at se en mobil klinik arbejde, for det vil helt sikkert været en stor oplevelse.

Som indsamler har jeg jo i snart mange år taget imod dåseringe fra rigtig mange dejlige mennesker, som kommer med små og store portioner.Foruden at tage imod, sorterer jeg også herhjemme hos mig selv, og bringer dem til Skanderborg til det fælles indsamlingssted. Jeg er desuden med til at holde kontakten via mail, telefon og Facebook, hvor vi forsøger at svare på spørgsmål så hurtigt som muligt.

Samkørselsordning

Kan du tilbyde at tage dåseringe med i bilen fra dit nærområde til Skanderborg (via job eller familiebesøg) må du meget gerne skrive dig på til det, på vores tilmeldingsblanket.Da vores hovedlager i Danmark er i Skanderborg, vil det være en stor hjælp for os, hvis du kan tilbyde at tage dåseringe med fra andre i dit nærområde

De støtter os

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Bliv løbende opdateret på seneste nyt

Share This