CVR 37705063    Telefon +45 21 22 59 68

Sammen gør vi forskellen

Bliv en del af Projekt Dåseringe

Jo flere frivillige og engagerede vi er, des flere kan vi hjælpe og gøre en forskel hos.

Ved at hjælpe os med at indsamle dåseringe fra øl- og sodavandsdåser fra dit lokal område, hjælper du fattige i asien, så de kan få en ny protese.

Rigtig mange har desværre ikke råd, er blevet syg eller har af andre tragiske årsager ikke mulighed for selv at betale deres protese. Der hjælper Projekt Dåseringe.

Hvordan fungere det, at være indsamler
for Projekt Dåseringe?

Som indsamler for Projekt Dåseringe, hjælper du os med at samle dåseringe fra dit netværk. Vi tager imod ringer der ikke er magnetiske og vi tager kun imod ringe fra øl- og sodavandsdåser.

Som indsamler koordinere du med de andre lokale nær dig, om hvordan dåseringene kan transporteres til vores lager i Skanderborg. De lokale indsamlere kan du finde på forsiden af vores hjemmeside på vores oversigtskort over alle vores indsamlere.

Værdien af de vejede dåseringer giver et beløb ved salg og pengene bliver ubeskåret doneret af os til hospitalet i Chiang Mai.

At opleve hospitalet og hvordan de arbejder

Jeg har flere gange været med ovre på hospitalet og set hvordan og hvor effektivt de arbejder – det er en fantastisk oplevelse at se den effektivitet de arbejder med og at se den glæde som de som får hjælp udstråler.

Jeg drømmer om engang at komme med ud at se en mobil klinik arbejde, for det vil helt sikkert været en stor oplevelse.

Som indsamler har jeg jo i snart mange år taget imod dåseringe fra rigtig mange dejlige mennesker, som kommer med små og store portioner.Foruden at tage imod, sorterer jeg også herhjemme hos mig selv, og bringer dem til Skanderborg til det fælles indsamlingssted. Jeg er desuden med til at holde kontakten via mail, telefon og Facebook, hvor vi forsøger at svare på spørgsmål så hurtigt som muligt.

Din opgave som indsamler

Som indsamler for Projekt Dåseringe koordinere du med de lokale i dit område, eller nærmeste inner Wheel Klub, og søger for, at de indsamlede dåseringe bliver fragtet til vores hovedlager i Skanderborg.

Kun ringe der ikke er magnetiske

Vi tager kun imod ringe, der ikke er magnetiske. Du kan bruge en brugt højttaler, eller anden form, til at tjekke, om ringene er magnetiske. Vi tager kun imod ringe fra øl- og sodavandsdåser! Vi modtager heller ikke elementer som brevmærker, nåle, brugte briller mv.

Indsamlet og sorteret ringe bliver vejet

Vi står selv manuelt for at ekstra-sortere de indsamlede dåseringene, inden de bliver vejet og skal sælges, så det beløb vi får, er for så rene som overhovedet muligt, og at der ikke findes ting som briller, vielsesringe, penge, frimærker samt andet. Dette gør at vi kan få så mange penge ind ved salg som overhovedet muligt.

Ringene bliver til værdi

Når dåseringene er vejet, bliver de solgt. Det beløb vi får tilbage går ubeskåret til Prothesis Foundation i  Chiang Mai, hospitalet som hjælper patienter med at få protheser.

Vi er selv personligt for egen regning i Thailand for at donere pengene, så vi ved 100% hvor pengene går hen.

Få overblikket over, hvem der kører til Skanderborg fra dit nærområde her

De støtter os

Share This