CVR 37705063    Telefon +45 66 18 09 85

Om Projekt Dåseringe

Bag om Projekt Dåseringe

At yde støtte i Protheses Foundation, som primært laver gratis proteser uafhængig af nationalitet eller religion

Vores historie

Projekt Dåseringe er blevet en stor succes, idet det er lykkes at skabe en stor ringvirkningseffekt. Vi har doneret ca. 425.000 kr. til hospitalet Prostheses Foundation i Thailand siden 2009. Fra 2002 til 2009 leverede vi dåseringene til hospitalet.

Benproteser

I Asien og specielt i Thailand, har fattige i stor grad problemer med miner, sukkersyge og slangebid, hvilket gør at mange bliver ben-amputeret og derved ikke kan arbejde
og- eller forsørge familien…

Mission

Vores mission med indsamling af en lille ubetydelig affaldsdel, dåsering har været – og er – at støtte projektet Prostheses Foundation I Thailand, som primært gratis laver proteser til fattige ben-amputerede thailændere – uafhængig af nationalitet og religion – for derved at gøre dem I stand til at skabe sig et liv og at kunne forsørge deres familie. – Derved kan vi være med til at gøre en forskel. Vigtigst for os er, at de indsamlede midler går helt ubeskåret til projektet How quickly daft jumping zebras vex. Two driven jocks help fax my big quiz. Quick, Baz, get my woven flax jodhpurs! “Now fax quiz Jack!” my brave ghost pled. Five quacking zephyrs jolt my wax bed. Flummoxed by job, kvetching W. zaps Iraq. Cozy sphinx waves quart jug of bad milk.

A very bad quack might jinx zippy fowls. Few quips galvanized the mock jury box. Quick brown dogs jump over the lazy fox. The jay, pig, fox, zebra, and my wolves quack! Blowzy red vixens fight for a quick jump. Joaquin Phoenix was gazed by MTV for luck. A wizard’s job is to vex chumps quickly in fog. Watch “Jeopardy!”, Alex Trebek’s fun TV quiz game. The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds.

Vision

Projekt Dåseringe’s Vision er, at vi foruden at støtte arbejdet med at udvikle og lave benproteser, kan være i stand til fra Danmark at donere en eller flere mobile klinikker, der skal arbejde ude i de enkelte regioner i Thailand eller de nabolande, som tilslutter sig projektet. Vi ønsker igennem en uegennyttig indsats at være med til at gøre en forskel for en stor gruppe personer, og deraf sætte Inner Wheel Danmark og de organisationer, som støtter os på verdenskortet med afsæt i vores – Inner Wheels – formålsparagraf: ”venskab, hjælpsomhed og international forståelse”. Igennem dette projekt har Inner Wheel fået megen opmærksomhed og et stort netværk.

Vi ønsker fortsat, på en utraditionel måde, at markedsføre Inner Wheel og at skabe øget opmærksomhed omkring det gode samarbejde, som vi har på tværs af forskellige organisationer, bl.a. Inner Wheel, Malteser Riddernes Hospitals Orden, Soroptimist Klubber i Danmark, Sct. Georgs Gilderne i Danmark og Odd Fellow Ordenen i Danmark, samt at udbrede kendskabet til de forskellige organisationer.

Lederskab & ansvar

I 2016 blev der etableret en bestyrelse i Projekt Dåseringe ved den stiftende generalforsamling.

Bestyrelsen er nedsat på tværs af de organisationer, som støtter op omkring Projekt Dåseringe.

Da alt arbejde med projektet er frivilligt og ulønnet har vi delt opgaverne imellem os, for derved at sikre en ordentlig og kontinuerlig forvaltning af de dåseringe der indsamles og sorteres af utrolig mange frivillige

Media kit

Ønsker du at hjælpe med at markedsføre Projekt Dåseringe til dit lokale område, kan du her hente og bruge vores media kit med billeder, brochurer, brandguideline og logoer.

Bestyrelse

I Asien og specielt i Thailand, har fattige i stor grad problemer med miner, sukkersyge og slangebid, hvilket gør at mange bliver ben-amputeret og derved ikke kan arbejde og- eller forsørge familien…

De støtter os

Firmanavn 

Firmanavn 

Firmanavn 

Firmanavn 

Firmanavn 

Share This