CVR 37705063         Telefon +45 21 22 59 68

Det er ved at være et stykke tid siden, vi har orienteret om, hvordan det går med indsamling af dåseringe.
Vi modtager fortsat rigtig mange dåseringe, ja mængden er endda stigende og det er vi meget taknemmelige for.
Der er efterhånden flere og store organisationer, der støtter op om vores projekt og her kan bl.a. nævnes ud over Inner Wheel Danmark:
Malteser Riddernes Hospitalsorden i Danmark, Sct. Georgs Gilder i Danmark, Soroptimistklubber i Danmark, Serapions-Ordenen i Danmark samt mange flere, som vi ikke altid er bekendte med.
Vi har nu solgt rigtig mange dåseringe og det er derfor med stor glæde vi kan fortælle, at vi i dag har 99.187,27 kr. på bankbogen øremærket projekt Prostheses Foundation.
Først i det nye år vil vi selv rejse til Thailand og overlevere de første kr. 100.000,- som vi er meget tæt på at have på kontoen. Rejseomkostningerne er doneret fra anden side.
I nogle artiklerne fra Thailand – og dem er der mange af – omhandlende de kunstige lemmer, der både kan være arme, ben, hofter og endda et kunstigt ben til en 7 mdr. babyelefant, der havde trådt på en landmine, bliver der nævnt, at der siden projektets start i 1992 er produceret mere end 30.000 proteser og det til en kostpris, der kun er 1/10 af hvad disse ting ellers koster men for den handikappede, er proteserne gratis.
Det er her at vores hjælp er med til at gøre dette muligt. Vi er langt fra de eneste, der samler ringe, men alle små og store tiltag gør det muligt.
Det er ikke kun slangebid og miner, der er årsag til et handikap. Det kan også være ulykker af en eller anden art eller de kan vær født som invalid.
Folk fra afsides liggende og landlige områder og med deres farmerbaggrund behøvede hjælp så både de selv og deres familier kunne overleve og det førte til, at der blev etableret mobile workshops / rullende værksted, der kører ud til disse områder, så læger, teknikere og frivillige på stedet kan lave og tilpasse de kunstige lemmer. Når det rullende værksted igen kørte væk, var de, der kunne hjælpes, blevet hjulpet.
Jeg vil igen opfordre ALLE, der afleverer dåseringe til os, at det kun er dåseringe af aluminium vi modtager og det må IKKE være de STORE dåseringe fra makreldåser og lign., da de ikke er af aluminium men er jernholdige.

Det betyder, hvis de forkerte ringe, søm, skruer o.a. ikke er frasorteret, at vi kun kan opnå en salgspris, der er 3-4 gange mindre og det er da ærgerligt.

Når det mobile værksted kører ud til de forskellige yderområder, kan det på 5 dage servicer 150-300 patienter og det er gratis for dem.

Kirsten Egelund Andersen, Randers Østre Inner Wheel – Oktober 2012

Share This